keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

me, myself and i


Olen Iina, Inski, Ippe, Osku, Iana, Timppa, miksi ikinä tahdottekaan mua kutsua. Olen persoonallinen, yltiösosiaalinen, iloinen sekä energinen. Ikää mulla on tällähetkellä 19, viimeinen teinivuosi siis menossa!
Mielestäni kukaan ei ole oikeasti paha ja sadepilvien takana paistaa aina aurinko.
Don't worry, be happy sekä elä päivä kerrallaan; kuuluvat usein suustani.
Huomisesta on turha murehtia tai pelätä, kun tulevaa tapahtumaa ei voi ennustaa. 

Ihmettelen usein outoja asioita, joista kaverit jaksavat aina huomauttaa. Miksi taivas on sininen? Miksi aina kun pitäisi mennä lenkille niin sataa? Miksi koivut ovat saaneet seeprojen raidat? Outoa.

Vihaan ihmisiä jotka puhuvat päälle tai eivät hymyile takaisin, kun niille hymyilee. Rakastan persoonia jotka nauravat itsekseen ( ja itselleen), persoonia jotka nauttivat elämän pienistä iloista. 
Rakastan paahdettua ruisleipää, syyssateita, ja etenkin sen jälkeistä aikaa jolloin koko kaupunki tuoksuu raikkaalta ja kaikilla on oikeus pomppia vesilätäköissä.

Perheeseeni kuuluu ihana ja persoonallinen isä, kokkaamista ja puutarhaa rakastava äiti, sekä kaksi isoveljeä, joista toinen on vilpittömän avoin kahden lapsen isä ja toinen urheiluhullu bisnesmies.

Ratsastus on ollut osa elämääni jo lähes 16 vuotta ja aina jotenkin löydän itseni uudestaan ja uudestaan tutun tallin pihasta kyselemässä kuulumisia ja rapsuttelemassa tuttuja nelijalkaisia. Hevoset on vaan asia, mikä luultavasti tulee säilymään mun elämässä hautaan asti, vaikken mikään true heppatyttö ole koskaan ollutkaan.



Käyn (turun pahamaineisinta) lukiota, Juhana herttuaa. Olen ilmaisutaito-linjalla, enkä osaa kuvitella itseäni enää minnekään muualle. Se porukka mitä siellä koulussa näkee on vaan jotain niin.. Mielikuvituksellista? Missään muussa koulussa tuskin on ihan normaalia että miesopiskelija tuleekin yhtäkkiä hame päällä ja meikattuna kouluun, tai että on ihan okei kävellä villasukissa ympäri käytäviä, ja miksei pihaakin.

Blogi tulee käsittelemään niin harrastuksia, kavereita, koulua, kuin elämää yleensäkin. Kirjoittelen lähinnä vain omaksi ilokseni, en niinkään saavuttaakseni "blogifeimeyden".

Tästä tää lähtee, neiti kenen ei koskaan pitänyt alkaa kirjoittamaan blogia, teki sen kuitenkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti