sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Mitä löytyy meidän harjapakista?

En tosin aijo osallistua blogitallin kisaan, vaan teen tämän postauksen huvikseni ( ja siksi, että jouduin siivoamaan vihdoin Mamman harjapakin..)

Volnan harjapakkina toimii Biltemasta ostettu työkalupakki. Tää on huomattavasti halvempi kuin oikeat harjapakit, ja meidän puskakäyttöön ihan tarpeeksi siisti ja toimiva.

Vasemmanpuoleisessa kansilokerossa majailee rulla idealisidettä, sekä muutama valmiiksi leikattu pala, jota oon hätätapauksissa kiertänyt suitsiin jos mamma on onnistunut hankaamaan naamansa rikki suitsien alta. Onneksi näille harvemmin tulee käyttöä..

Oikean luukun alta löytyy meidän lettarit, sekä harjakampa. Näitäkin käytän aivan liian harvoin, ehkä kerran kolmessa kuukaudessa.

 Pakin avattua näkymä on tämä. Päälilokerosta löytyy harjallinen ja harjaton kaviokoukku, sakset, kavio- ja pääharja sekä jokaiselle hevosenomistajalle tuttu ja turvallinen helosan. Saksia käytän lähinnä karvojen ja hännän sekä harjan siistimiseen ( luonnollisesti..) ja helosania mamma saa sillointällöin suupieliin sekä pieniin ihomuutoksiin.

Meidän suurilukuinen harjasaldo. En iteseasiassa oo koskaan ymmärtänyt sellaista ihmeellistä harjojen hamstrausta. Me ollaan yli vuosi pärjätty näillä ja pärjätään samalla määrällä varmaan siihen asti kunnes mammasta aika jättää. Löytyy kovaa, pehmeää ja puolikovaa harjaa sekä turpeessa piehtaroivan hevosen pelastus; pölyharja.

Piikkisukaa, kumisukaa sekä massan mukana ostettu Magic Brush, joka on kyllä ollut korvaamaton apu kurakeleillä!

Harja-/häntäharja. Mulla on pieni pakkomielle harjata Volnan häntä ja harja päivittäin niin, että se on takuton. Toisaalta positiivista se vain on, eipähän koskaan tallissa ole odottamassa hevosta, jonka häntä on yhtä suurta rastatakkua. ;)

Hikiviila (jolle tosin näin talvisin ei oikein käyttöä ole) sekä rautainen hikiviila, joka on oiva apu myöskin karvanlähdön aikaan..

Ja tässä vielä koko harjapakki sisältöineen ja edes jotenkin putsattuna. ( oi miksi, miksi en ottanut ennen-kuvaa, niin olisitte nähny todellisuuden..)

Jossainkohtaa olis tarkotus ostaa kokonaan uus harjasetti, ei toi sininen oo oikein meidän väri, mut toisaalta ketäpä sitä tuolla katselis ja pääasia kuitenkin on, että ne ajaa asiansa :)
Ens postauksessa onkin sit luvassa jänniä uutisia, ja hieman fiiliksiä tästä vuodesta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti