tiistai 21. tammikuuta 2014

pikakuulumisia

kuva muutaman viikon takaa ennen lumentuloa.
Arki on aina arkea, mutta ainakin on positiivista arkea! Volna on ollut aivan ihana viimeaikoina ( okei, ainahan se on..) mut siis turhaa pöllöilyä lukuunottamatta kaikki on menny niinku pilvilinnoilla tanssiessa. Hevoset ei oo valitettavasti päässy tarhailemaan kylmyyden ja huonojen säiden takia, mutta tuskin ne siihen kuolee, näkyy juuri enemminkin tuona turhana energiana.  Onneksi vihdoinkin myös tänne etelään on satanut lunta, joten pikkuhiljaa kenttäkin alkaa olla siinä kunnossa että ratsastuskin onnistuu taas ihan kunnolla!:) Vielä kun tulis hieman enemmän niin pääsis pulkkaratsastamaan ja tekemään hankitreeniä.
Nyt mulle tulee melkein kahden viikon talleilu tauko, kun Iipsu leikataan niin mulla ei oo sen sairasloman aikana kyytejä tallille. Seuraavat viikot ei oo Volnalle mitenkään erilaiset, sillä Annika ja Mira käyvät vuorotellen liikuttamassa mammaa, mutta mulle on luvassa kahden viikon miniloma ( okei, mulla on koeviikko, ylppärit ja yksi leiri..) sinä aikana meinasin käydä vihdoin hommaamassa kotiin netin ja mahdollisesti toimivan koneen!
Mutta palaillaan taas kun on jotain kirjotettavaa, mamma hörisee kaikille lukijoille ( ja kaikille muillekin..) terkkuja!

kuva Sunnuntailta, tuitui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti